Pieterpad etappe 25B: Grubbenvorst – Venlo

11-9-2018, 10 km

Straatnaambord Pieterpad

Wat in het vat zit…

Aangezien dit weekeinde het einde van het Pieterpad eraan zit te komen, heb ik nog een klein stukje in te halen. Een paar weken geleden ben ik bij de ijssalon in Grubbenvorst gestopt.  Vervolgens ben ik in Venlo verder gegaan. Het tussenliggend stukje moet dus nog..

Gelukkig kan ik dit combineren met een werkklus in Horst aan de Maas. Vol goede moed parkeer ik na het werk mijn auto bij het startpunt en ga ik op weg naar het veer.. Dit veer is er een zonder echte wachttijd, dus ik sta als snel aan de overkant van de maas.

Langs de oevers van de Maas

De route is overzichtelijk en komt in het kort neer op ‘loop langs het water naar het station’. Op de een of andere manier hebben we ook in september nog steeds prachtig weer. Met 27 graden en een stevig briesje stap ik tussen de koeien op de oevers. Dit stukje route heeft ook de beste snelweg ‘oversteek tot nu toe.. de oever loopt onder de weg door..ideaal!

En zonder dat ik er erg in heb ben ik dan ineens in Venlo en heb ik alle puzzelstukjes Pieterpad weer op volgorde liggen.. Laat t weekend maar komen!

Fotoalbum